Nálam ti vagytok a középpontban
A kezdeti szakaszban tanácsokkal látlak el benneteket, hogy az utolsó napokban is élvezhessétek a készülődést, kapkodás nélkül. Rám mindig számíthattok! Arra törekszem, hogy minél jobban megismerjelek titeket, ezért lehetőségeitektől függően egyeztethetünk személyesen, telefonon, vagy video beszélgetésben. Így az igényeiteket és stílusotokat figyelembe véve, személyre szabottan alakíthatom mondanivalómat. Számomra az egyediség és a ti egyéniségetek számít, így fog valóban rólatok szólni a nagy nap!
Hogy mindenki elégedett legyen
Teljeskörűen jelen vagyok a rendezvényen és koordinálom a folyamatokat: egyeztetek a szertartásvezetővel, segítem a kulisszák mögötti felkészülést, irányítom a programokat, konferálok, összefogom a szolgáltatókat és ami legalább ilyen fontos, kapcsolatot tartok a vendégekkel és felmérem igényeiket az este folyamán.
A zökkenőmentes, pörgős estéért
A mottóm, hogy bulit nem állítunk meg. Minden beszédnek megvan a maga helye és ideje, de ez nem mehet a mulatás rovására. Határozott és magabiztos kiállással ragadom magamhoz a szót, amennyiben a helyzet úgy kívánja, de alapvetően a háttérben maradok, mert számomra a legfontosabbak ti vagytok és a vendégek. A programokat úgy alakítom, hogy zökkenőmentes legyen az este, biztosított legyen a jó hangulat, az önfeledt szórakozás és a pörgős buli.
Mit tartalmaz a szolgáltatás?
Különösen fontos számomra a ti bizalmatok, amellyel semmilyen körülmények között sem élnék vissza. Amit elvállalok, azt mindig a legjobb tudásom szerint, maximálisan teljesítem:
Korlátlan rendelkezésre állás
A szervezés fázisában igényeitek szerint kérdezhettek. Segítek az időpontok, programok ütemezésében és komplett, mindenre kiterjedő forgatókönyvet készítek számotokra.
Vendégek fogadása
A ceremónia előtt 1-2 órával érkezem, megismerkedem a helyi szolgáltatókkal, fogadom és kísérem a vendégeket.
Köszöntőesemények levezénylése
A szertartások után felkonferálom a köszöntéseket, beszédeket, valamint az este folyamán, ha meglepi köszöntést terveztek, abban is számíthattok rám.
Vendégek folyamatos segítése
Hogy a násznép is önfeledten érezze magát, kapcsolatot tartok a vendégekkel és állok rendelkezésükre az este folyamán.
Szolgáltatók koordinálása & programok levezénylése
Legyen szó a fotózás koordinálásáról vagy a nyitótánc zenéjének a berakásáról, a felelősség az enyém. A programokat igényeitektől függően alakítjuk, lehet az akár játék vagy menyasszonytánc.
Garancia
Szerződéskötéssel és számlaadással garantálom a megjelenést és a közreműködést.
Amit biztosan nem csinálok?


Nem fogyasztok alkoholt az esküvőtökön és nem dohányzom!
Szeretem a viccet és a vicces szituációkat, de nem Stand-upolok. A stílusotoktól függően lesz humor a mondanivalómban, de garantáltan nem veszem le rólatok a „rivaldafényt”, hiszen ez a ti napotok, nem rólam szól.

Nem beszélek tájszólással és nem mondok hosszas népi rigmusokat. Erre a szerepre megvannak a megfelelő közreműködők, ők a vőfélyek.
Ilyennek láttak engem munka közben:
Simon-Petrényi EmeseFacebook értékelés
Egyértelműen legjobb döntésünk volt, hogy Zolit választottuk ceremóniamesterünknek!✨
Ahogy velünk, úgy a vendégekkel is egyből megtalálta a közös hangot és mindenben hozzánk és a kívánságainkhoz igazodott. Szerencsére egyből vevő volt a Halloweeni témájú esküvőnkhöz és szuper ötleteket adott az elképzeléseink megvalósításához. A spontán helyzeteket nagyon jól kezelte, emiatt egy percig sem kellett idegeskednünk. A násznép külön értékelte, hogy nem a szokványos játékokat hozta és kellő humorral megspékelte. Hihetetlenül hálásak vagyunk Neki, hogy még tökéletesebbé tette a nagy napunkat és egy szuper baráttal lettünk gazdagabbak! Tiszta szívből ajánljuk olyan pároknak, akik megbízható, közvetlen, energikus és karizmatikus ceremóniamestert keresnek a nagy napjukra!

Simon-Petrényi EmeseFacebook értékelés

Római NikolettFacebook értékelés
Zoli hatalmas segítség volt az esküvőnkön. Nagyon sok jótanácsot mondott már az esküvőt megelőzően, a forgatókönyv kitalálásánál rengeteg jó ötlete volt, az esküvőn pedig profi volt és segítőkész. A váratlan helyzeteket is remekül megoldotta, hála neki nem csúsztunk el semmivel, minden tökéletesen alakult. Csak ajánlani tudjuk!!! 😊

Római NikolettFacebook értékelés

Kurucz ZsuzsannaFacebook értékelés
Zoli a kezdetekről fogva nagyon profi és kedves volt velünk, már az első találkozásnál láttuk, hogy nagyon tapasztalt és, hogy jó kezekben leszünk. Minden apró részletre odafigyel, így a szervezésben is sok mindenben segített nekünk, sok apró részletre felhívta figyelmünket. Az esküvő napján minden nagyon gördülékenyen ment, határozattan tartotta magát a megbeszélt tervhez, de a váratlan új helyzeteket is jól tudta kezelni. Köszönjük neki, hogy az esküvőnk napján mindent profin kézben tartott és mi el tudtuk engedni magunkat és élvezni a pillanatot. Örülünk neki, hogy őt választottuk és mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Kurucz ZsuzsannaFacebook értékelés

Lisztmayer EszterFacebook értékelés
Már első beszélgetésünk alkalmával tudtam, hogy pótolhatatlan lenne Zoli jelenléte az esküvőnkön, ugyanis épp egy nagyobb szervezési mélypontomon sikerült beszélgetnünk, viszont határozott, de könnyed és profi szavai és meglátásai azonnal egyszerűbbé varázsolták a még előttünk álló feladatokat. A nagy napon tökéletesen koordinalta az eseményeket, valóban el tudtam engedni magam, nem lestem az időt. Tudtam, hogy úgyis minden rendben lesz! Humoros, kedves, igazi Úriember! Ezúton is nagyon köszönjük, hogy mellettünk voltál! 😊

Lisztmayer EszterFacebook értékelés

Mózner OrsolyaFacebook értékelés
Zoli nagyon profi ceremóniamester! 😊
Az esküvőnk előkészületeiben és élesben is sokat segített nekünk. Az esküvőn és a lakodalomban minden gördülékeny volt, telejsült az összes kérésünk, amit előre egyeztettünk – különös figyelmet fordított azokra a részletekre, amit szerettünk volna, nekünk így a segítségével volt tökéletes a nagy napunk. Nekünk csak arra kellett koncentrálnunk, hogy minden pillanatot megélhessünk. 😊 Mindenkinek jó szívvel ajánljuk! ☺️

Mózner OrsolyaFacebook értékelés

Böröcz-Milaj ElisabetaFacebook értékelés
Mindenkinek ajánljuk Zolit hiszen fantasztikus hangulatot varázsolt az esküvőnkön! Mind vendégeinkkel, mind szolgáltató társaival nagyon udvarias, kedves és figyelmes volt! Fantasztikus játékokat talált ki, mindig tudta mit kell tenni. Köszönjük neked ❤ 🥰

Böröcz-Milaj ElisabetaFacebook értékelés

Birtalan DorottyaFacebook értékelés
Zoli az első másodperctől fogva végtelenül kedves és nyitott volt velünk, ugyanakkor nagyon határozott is. Minden ötletelésben benne volt, és amikor szükségünk volt rá, Ő rögtön ott termett. – sosem éreztük, hogy terhelnénk őt. Az egész folyamat nagyon könnyed volt, amit a finom humorának is köszönhetünk.🙂 A násznép és a szolgáltatók is csupa jót mondtak róla, mi pedig azóta is csak áradozni tudunk Zoliról; emberileg és szakmailag egyaránt.🙂

Birtalan DorottyaFacebook értékelés

Üveges PSzabó DominikaFacebook értékelés
Örülök, hogy végül úgy döntöttünk szükségünk van egy ceremóniamesterre, a párom egyből Zolit találta meg és már csak a fotó-bemutatkozás alapján nagyon szimpatikusnak tűnt. Akkor még nem tudtuk, hogy ő nem “csak egy” hanem A CEREMÓNIAMESTER, a legjobb esküszünk! Az első találkozás alkalmával azt éreztük, hogy nem szabad Zolit elengedni annyira kedves, törődő, minden apró részlet érdekelte. Nagyon sokszor segített a szervezés alatt, a pozitivitásával pedig sokat segített a lelkemnek mikor akadályba ütköztünk. Az esküvőnk napján (2021.08.13) 1000%-ot tett bele és iszonyat jó hangulatot varázsolt, mindenkire oda figyelt és közben egy kicsit bulizott is velünk. Zoli nekünk a legprofibb ceremóniamester! Hálás köszönet, hogy vagy!🥰 Aki Zoli mellett dönt ( ha megtaláltátok és a véleményeket olvassátok kedves pár akkor én azt mondom ő az igazi!😁)na szóval…. biztos lehet benne, hogy minden a leges legnagyobb rendben lesz és nem kell aggódni semmiért mert Zoli mindig ott van!😊
Köszönjük!
Domi és Gergő🤍

Üveges PSzabó DominikaFacebook értékelés

Kalocsa-Hajdú GabriellaFacebook értékelés
A szervezés során óriási segítség volt a tudat, hogy egy olyan ceremóniamesterrel dolgozunk együtt, mint Zoli. Már az első beszélgetésünkkor rögtön megtaláltuk a közös hangot, így nagyon könnyű, vidám és gördülékeny volt a közös munka. Kezdettől fogva nyomon követte a szervezés lépéseit, támogatott minket, ha bármikor elakadtunk. Mindig minden kérdésünkre azonnal kaptunk választ, a felmerülő problémákra mindig volt megoldási javaslata. Igazi támaszunk volt végig! A nagy napon tényleg nem kellett aggódnunk semmi miatt, mert Zoli mindent kézben tartott. Nagyszerűen irányította a nap és az este menetét. A vendégektől is folyamatosan kapjunk a visszajelzéseket, amiben külön kiemelik, hogy Zoli mennyire kedves és segítőkész volt mindenkivel.
Még egyszer nagyon hálásak vagyunk Zoli, hogy szébbé varázsoltad az esküvőnket és az azt megelőző szervezést!☺️

Kalocsa-Hajdú GabriellaFacebook értékelés

Szántai-Kiss GabriellaFacebook értékelés
Kedves Zoltán! Az örömanya jogán szeretném megköszönni Önnek azt a kedvességet, szívélyességet, figyelmet és teljes odaadást, amit a fiatal pár felé tanúsított. Az egész rendezvény lebonyolítása professzionalimusról, hihetetlen alázatról és abszolút lelkiismeretességről árulkodott. Ez számomra már önmagában is elég lenne ahhoz, hogy hálás legyek. Azonban az, ahogyan a szervezés egész folyamatán végig kísérte a lányomékat, hogy mindig ott volt a háttérben, biztonságot nyújtva, bármikor kereshették és a kérdéseikre választ is kaptak… ez több volt, mint ami elvárható lett volna. A „gyerekek😊” nagyon sokat meséltek Önről és a „munkakapcsolatuk” (elnézést kérek a rideg kifejezésért) alakulásáról. Amikor alig pár alkalom után a hangjukból melegség, bizalom és biztonság sugárzott, tudtam hogy nagyon jól választottak. Ezt bizonyította az, amit azon a csodálatos napon tapasztaltam. Nem tudom eléggé megköszönni, hogy az annyira várt napjukat igazán teljessé tette kedves személyiségével és odaadó támogatásával. Amit viszont mindennél jobban köszönök, hogy megtisztelte őket baráti támogatásával. Ez az esküvő Ön által és Önnel volt teljes.
További sok sikert, örömöt kívánok ehhez a nem egyszerű, mégis felemelő szerephez. És mindehhez jó egészséget. Köszönjük 😊

Szántai-Kiss GabriellaFacebook értékelés

Királyfai-Trencsényi ZsaklinFacebook értékelés
A tökéletes Ceremóniamester megtestesítője. Mérhetetlenül felkészült, jó humorú, magabiztos, intelligens, a násznéppel rendkívül figyelmes és a legfontosabb, hogy egy nagyon jó ember. Bárki esküvőn „töri” a fejét és biztos kezekben akarja tudni a Nagy napot, akkor az Ő személye a garancia erre. Az első pillanattól az utolsó utáni pillanatig nem fért kétség, hogy jól választottunk Ceremóniamestert.
Köszönünk Neked mindent Zoli! ❤
Zsaklin&Rajmi :- )

Királyfai-Trencsényi ZsaklinFacebook értékelés

Rácz EszterFacebook értékelés
Nagyon kedves, humorral fűszerezett ám precíz módon levezetett esküvőn vehettem részt, amin ő segítette az egész nap történéseinek lefolyását. Remek ceremóniamester!:)

Rácz EszterFacebook értékelés

Torres MártiFacebook értékelés
Öcsém esküvőjén volt szerencsém Zolival találkozni. Végig kézben tartotta az eseményeket. Szerintem nagyon fontos, hogy egy ceremóniamester jelenléte ne legyen tolakodó vagy sok, de vezesse az estét. Zoli szuperül érzi ennek az egyensúlyát: kedves, humoros, de a főszerepben a pár volt.
Köszönjük! :))

Torres MártiFacebook értékelés

Subert BalázsFacebook értékelés
Csak egyet mondhatunk: Zoli nélkül nem sikerült volna ilyen fantasztikusan az, amit megálmodtunk. Az elejétől a végéig számíthattunk rá, fordulhattunk hozzá. Magabiztos kézzel fogta össze a szolgáltató csapat többi tagját. Az esküvő után pedig a vendégek részéről is csupa elismerés illette! Zoli olyan típus, aki összehozza az embereket a környezetében – ez az adottság keveseknek adatik meg. Emellett mindig jókor van jó helyen, humoros, amikor annak kell lennie, de visszafogott, ha arra van szükség. Egy bizonyos: mindig figyelmes! Csak ajánlani tudjuk őt! Csodás ceremóniamester!

Subert BalázsFacebook értékelés

Somlyai BogiFacebook értékelés
A mi esküvőnk 2020.09.05- én volt a Hármashatárhegyen. Esküvői/lagzis zenészként nagyon fontos volt nekem a megfelelő CM kiválasztása. Pontosan tudtam, hogy milyet (nem) szeretnék. Ezért is esett a választásunk a férjemmel Zolira. Szerencsénk van, hogy mi együtt dolgozunk, ezért nem kellett sokáig keresgélni.Tudtam, hogy ő az, aki lelkiismerettel és precizitással és nem utolsó sorban kellő rugalmassággal fog hozzá állni a közös munkához. 150 embert koordinálni egész nap nem kis feladat volt… Mindenki meg volt elégedve vele, mert nem” tolta túl” és mégis nagyon jó hangulatú, játékokkal tűzdelt, csodálatos este volt, nekünk csak hátra kellett dőlni és élvezni a nagy napunkat, hiszen mindent elintézett. Hálával tartozunk neki! Szóval , sok szeretettel és bátran ajánlom Zolit mindenkinek! 😊🤵💯

Somlyai BogiFacebook értékelés

További vélemények és referenciák az alábbi gombra kattintva olvashatók: